Krem rengi zambak gelin tacı..
Krem rengi saten kumaştan hazırladığım çapı yaklaşık olarak 16-17 cm. olan zambakla çalıştığım zarif bir taç..Çiçeği el yapımıdır! Sadece 1 adet hazırlanmıştır.
Özel gün ve geceleriniz için şık bir tercih olacaktır. Zambak krem rengi kristal tül üzerindedir. Etrafında krem rengi minik tomurcuklar bulunmaktadır. Taç çemberi krem rengi saten kurdela ile kaplanmıştır.Yumuşak bir taçtır. Başınızı sıkmaz,acıtmaz.
Taçtaki süslemenin çapı 20×17 cm.kadardır.
Fiyatı 100 TL
Ayrıntıl bilgi almak için mahperi@mahperiaksesuar.com adresine mail atabilirsiniz..
557 views
14 Comments
Merhaba ben bunun lacivertini istiyorum mümkün mü değilse bunu nasıl alabilirim???
Ebru hanım mail attım size..
Görüşmek üzere
merhba ben tacın sadece krem rengi tokasını istiyorum orta boy zambak ne kadar acaba
Burcu hanım toka olarak fiyatı 45 TL.
Tülünün olmasını isterseniz o şekilde de çalışabilirim. Tülsüz de olabilir.
ben ankaradayım ben bunun orta boyunu istiyorum düğünüm eylülde tülsüz daha güzel olur diye düşünüyorumm
Tamam tülsüz olarak hazırlarım.Önümüzdeki hafta kargoya veririm.
Ürünü kargolayacağım adresi mahperi@mahperiaksesuar.com‘a mail atarsanız sevinirim..
mrb iyi çalışmalar tamam adersi yollayım ama bu toka topuza göre olcak parayı nereye yollayımm
Burcu hanım
gelinliğinizin rengi süt beyaz mı? krem ya da kırık beyaz ise ona göre uygun bir kumaşla çalışayım çiçeğinizi?
Ödemeyi ürün elinize ulaştığında kapıda yapabilirsiniz. Ya da Emeksensin.com sitesinden sizin için link açarım.Ordan kredi kartı ile de satın alabilirsiniz.
gelinliğim krem
Tamam krem rengi olarak çalışırım.Siz orta boy istediğiniz için 10 cm. çapında yapmayı düşünüyorum.Çapının daha büyük ya da küçük olmasını isterseniz bildirmenizi rica ediyorum.
Adres bilgisi mail olarak bana ulaşmadı. Tekrar gönderirseniz sevinirim.
bunun çiçeği küçük tülü daha yoğun bir şekilde yapabilir misiniz pudra renginde istiyorum şal yan tokası olarak kullanmak istiyorum nişanım için hafif yüze doğru gelecek şekilde tül ayrıntısı da olsun zamanım dar ne zamana yapar gönderirsiniz acaba lütfen iletişime geçelim
bide taç şeklinde değil iğneli eşarp tokası şeklinde çalışabilir misiniz
tabi yapabilirim Kübra Hanım. Çapını 10 cm. olarak çalışalım. Dediğiniz gibi pudra rengi olabilir tabi.
lavinya_lanin@hotmail.com adresine konuyla ilgili mail atıyorum. Ayrıntılar için mailleşirsek daha iyi olur..
mahberi hanım iyi günler bende dügünüm için zambak isitiyorum ama taç şeklide beyaz şerit gözüksün istmeiyorum saçın yanından takılsın istiyorumç Bir de bu zambak büyük mü üstten çekildigi için mi böyle. Bilgilendirirseniz sevinirim.